Massagolv Västerås - hållbara golv för tuffa miljöer 

Hur pass mycket påverkar golvet egentligen er verksamhet? Klart står att vissa branscher och områden ställer högre krav på sina golv än andra. Det kan handla om exempelvis industrier, lagerlokaler eller parkeringshus där det dagligen finns ett tungt slitage. 

Det kan emellertid även handla om sjukvård, laboratorium och livsmedelsbranschen där det finns krav på bättre hygien. Även exempelvis garage, soprum, tvättstugor och storkök kommer med specifika krav på sina golv. 

Lösningen är emellertid densamma oavsett bransch och område: ett massagolv. Vi är experter på massagolv i Västerås och har över 40 års erfarenhet av att lägga fogfria golv baserat på våra kunders unika krav och behov. 

Är ni i behov av ett hållbart, stryktåligt och snyggt golv för era lokaler och för er verksamhet i Västerås?

Kontakta oss för rådgivning - och läggning - av massagolv redan idag. Välkommen! 


Massagolv är slitstarka 

Massagolv är ett samlingsnamn för fogfria golv som läggs som en beläggning ovanpå exempelvis ett betonggolv. Den golvmassa som appliceras - exempelvis epoxi - härdar och förvandlas till ett ytterst slitstarkt golv. 

Detta kan exemplifieras av att man ofta lägger massagolv i de mest krävande industriella miljöerna där tung trafik kombinerat med en massa spill och smuts skapar behovet av ett hårt, lättstädat golv. Med massagolv i Västerås får man som företag ett golv som

  • går ganska fort att lägga 
  • inte kostar så mycket och 
  • som håller betydligt längre än andra typer av golv. 

Experter på massagolv i Västerås

Som företag har vi över 40 års vana och erfarenhet av att lägga fogfria massagolv. Den erfarenheten gör att vi kan hjälpa dig som kund dels med valet av golv och dels med valet av material för golvmassa. Vi kan även erbjuda en professionell golvläggning vars resultat når den verkshöjd du som beställare har rätt att förvänta dig. 

En fara med massagolv i Västerås är annars att de ser snygga ut, men att de redan efter några år börjar ta stryk - vilket alltså är tvärtemot det man eftersöker. Med oss får du både ett snyggt och hållbart massagolv.

Massagolv Enköping

Massagolv är enkla att städa 

Ser man till exempelvis sjukvård, laboratorium och livsmedelsbranschen ställs höga krav på hygien. Golvet blir en viktig faktor i att efterleva dessa krav och just massagolv passar utmärkt inom dessa områden. 

Golven läggs flytande och detta innebär också att det saknas skarvar dit smuts och bakterier kan söka sig. Detta gör att man med lätthet kan städa ytan och skapa sunda rutiner vad gäller renhållning och hygien. Även andra branscher kan givetvis också dra nytta av denna fördel gällande sin städning. 

Skräddarsydda massagolv efter era behov 

Massagolv kan skräddarsys efter kundens unika krav och behov. Detta gäller för utseendet och det estetiska värdet där du kan välja mellan egentligen hur många färger som helst. Man kan också anpassa strukturen på golvet och exempelvis skapa en halkfri miljö genom att addera sand i samband med att golvet läggs. Det ger en strävare yta. 

Ett annat exempel på golvets flexibilitet handlar om att vattenresistens: vi kan lägga ett massagolv som blir vattentätt. Dessutom kan golvet vara elavledande, beständigt mot syror och kemikalier samt vara brandsäkert. Det är, kort sagt, ett golv som kan anpassas mot de flesta behov som finns. 

Trygg, effektiv läggning i vår regi 

Hur lång tid det tar att lägga massagolv i Västerås beror helt på vilket material det handlar om samt hur pass mycket tid man måste lägga på förarbetet med att täta till och jämna ut det underliggande golvet. Vi kan emellertid garantera att vi lägger golvet på ett så effektivt sätt som det bara är möjligt. 

Vår ambition är alltid att leverera ett golv av högsta kvalitet med minsta påverkan på beställarens arbete. Givetvis så ser vi också till att upprätthålla en god kommunikation oss emellan under arbetets gång. 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook