Epoxigolv Uppsala - anlita oss för professionell golvläggning 

Är er verksamhet i Uppsala i behov av ett nytt golv? Ett golv som klarar utmaningar i form av tryck, tyngd och exempelvis spill från kemikalier, olja eller petroleum - men som samtidigt också är lätt att städa och som ser snyggt ut? I så fall är det ett epoxigolv som ni söker efter och vi är företaget ni anlitar för att lägga in detta. 

Ett epoxigolv passar för alla tänkbara verksamheter i Uppsala och kan användas inom allt från industri, sjukvård, livsmedelsbranschen, laboratorium och vidare till exempelvis lagerlokaler, soprum, tvättstugor och i storkök. 

Det är ett golv med unika egenskaper och som, utan tvekan, kommer att möta era unika behov. Det senare som en direkt följd av att ett epoxigolv i stort sett kan skräddarsys. För detta krävs erfarenhet och kunskap. Med över 40 års vana av att lägga fogfria golv i Uppsala så vågar vi påstå att vi är ert bästa val vad gäller inläggning av ett epoxigolv. Kontakta oss redan idag så börjar vi med planeringen och arbetet med ert nya golv! 


Epoxigolv Uppsala - ett slitstarkt golv 

Det mest talande med ett epoxigolv är slitstyrkan. Golvet klarar av all tänkbar påfrestning. Det spelar ingen roll om det handlar om ett dagligt slitage från exempelvis truckar och maskiner på ett lager eller om det handlar om exempelvis ett garage eller industriell tillverkning: ytan hålls intakt och får inte de sprickor eller fåror som man kan se hos exempelvis ett betonggolv. 

Det gör att ett epoxigolv också kan användas inom de flesta områden och verksamheter där det krävs slitstyrka och hållbarhet. Det handlar om en rejäl investering. Ett epoxigolv kostar inte så mycket att lägga in, men det ger ändå en överlägsen hållbarhet och livslängd. 

Ett fogfritt golv med struktur 

I och med att ett epoxigolv läggs flytande är det också ett golv utan fogar och skarvar. Det gör att det passar perfekt i miljöer där exempelvis en skarv kan leda till olyckor. Fastnar exempelvis en truck i en skarv så kan det leda till att någon - eller något - gör sig illa. Utan skarvar och fogar så får man en slät och jämn golvyta som i sin tur ger en bättre, säkrare arbetsmiljö. 

Man kan även i samband med läggning av ett epoxigolv addera sand på ytan. Denna förändring av strukturen innebär att man får ett slags inbyggt halkskydd, något som passar utmärkt inom vissa områden och verksamheter. 

Epoxigolv Uppsala

Epoxigolv Uppsala - skräddarsy din lösning 

En stor fördel med ett epoxigolv är att det ger oändliga möjligheter även vad gäller utseende. Det passar bra för exempelvis en matvarubutik eller en galleria där större krav ställs på estetik och där golvet man väljer också ska gifta sig med övrig interiör. 

Väljer man ett epoxigolv kan man också välja en färg som skapar en helhet och detta utan att behöva göra avkall på slitstyrka och hållbarhet. Att golvet dessutom är lätt att städa är en annan fördel för just dessa områden. Det är rent, det är snyggt och det är hållbart. Vad mer kan man begära? 

Effektiv läggning av epoxigolv 

Vi har lång vana och erfarenhet av att lägga epoxigolv och andra massagolv i Uppsala. Vårt företag har över 40 år på nacken och det ger oss stora fördelar jämfört med våra konkurrenter. Anlitar ni oss så garanteras ni ett effektivt jobb där er verksamhet och ert arbete påverkas så lite som möjligt. 

Vi jobbar snabbt, effektivt och på ett sätt som leder till hållbara lösningar. Att lägga ett epoxigolv kräver stor kunskap då tiden man har på sig är knapp - som en följd av att golvet läggs flytande och med snabb härdning. Minsta fel blir både synbart och kostsamt. Med oss garanteras du en perfekt lösning. 

Epoxigolv för privatpersoner? 

Vi har specialiserat oss på att hjälpa olika företag och verksamheter med att lägga in hållbara epoxigolv i Uppsala, men kan även åta oss uppdrag från både privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er. Det kan då handla om att en privatperson vill ha ett hållbart och snyggt golv i garaget eller i tvättstugan - eller att en BRF vill ha ett stabilt, slitstarkt och lättstädat golv i soprummet eller den gemensamma tvättstugan. 

Det finns en mängd olika områden där ett epoxigolv kan läggas in och verkligen göra skillnad. Du är mer än välkommen att kontakta oss för olika frågor, rådgivning och givetvis offerter för ett fogfritt golv i Uppsala. Välkommen! 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook