Epoxigolv Västerås - en riktigt bra investering

Är ditt företag eller er verksamhet i Västerås i behov av ett riktigt slitstarkt golv med lång livslängd till era lokaler? I så fall är epoxigolv lösningen ni letar efter - och vi är företaget att anlita för läggning av epoxigolv i Västerås.

Epoxigolv är ett golv av två komponenter där basen utgörs av epoxi och där en härdare består av en aminlösning. Detta ger ett golv som står pall för det mesta och som kan användas inom allt från industrier, livsmedelsbutiker, laboratorium, storkök, sjukhus, garage och vidare till exempelvis tvättstugor och soprum hos BRF:er. Det talande för epoxigolv är att det erbjuder en enorm livslängd och att det gör det utan att göra avkall på vare sig funktion eller på det estetiska. 

Vi har lång vana av att lägga epoxigolv och kan anpassa en lösning helt efter era önskemål, krav och unika behov. Kontakta oss redan idag så börjar vi med arbetet att skapa ett snyggt och hållbart golv i era lokaler. Välkommen! 


Ett fogfritt golv som klarar slitage

Att lägga ett epoxigolv i Västerås innebär att du som kund får ett golv som klarar av ett hårt dagligt slitage. Golvet läggs flytande och det ger en annan stor fördel i att det också saknar skarvar. Det senare ger en trygg och säker arbetsmiljö vid exempelvis lagerlokaler och det innebär också att det är väldigt enkelt att hålla rent och städa - något som är en fördel oavsett vilken bransch man talar om. 

Golvet kan också anpassas efter olika behov. Vissa miljöer kräver exempelvis en golvyta som man inte kan halka på, andra kräver ett golv som klarar av spill från kemikalier och starka ämnen - andra kräver ett golv som står pall för tunga fordon och ett högt slitage. Epoxigolv kan anpassas efter allt detta. 

Golv för alla miljöer

Att golvet i fråga används inom allt från industrier till kemiska laboratorium säger också en hel del om vilken mångsidighet det har. Hur många golv klarar av tyngden från hundratals bilar i ett garage samtidigt som det också klarar av att utsättas för exempelvis syror och olika giftiga ämnen inne i ett laboratorium? Vi skulle säga att det inte finns något som når samma höjder som ett epoxigolv. 

Epoxigolv Västerås

Epoxigolv Västerås - lång vana av läggning

Vi som företag har varit verksamma i över 40 år och hunnit med att hjälpa kunder att hitta rätt golv för just deras verksamhet och deras unika behov. Erfarenhet är ovärderligt då man talar om epoxigolv. Golvet läggs flytande och härdar snabbt. Det kräver ett absolut gehör och just där blir erfarenhet och kunskap om material avgörande för att skapa en slät och fin golvyta. 

Givetvis har vi också under alla dessa år hunnit med att skaffa oss referenser. Vi har massor av nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare och vi sätter gladeligen dig i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om oss och hur vi jobbar. 

Epoxigolv kan anpassas för ett estetiskt lyft

Ett epoxigolv kan anpassas även gällande färg och struktur. Du som kund kan i stort sett själv välja vilken färg du vill ha på golvet. Detta möjliggör också för dig att exempelvis matcha golvet mot verksamhetens övriga interiörer och skapa en tilltalande helhet för dina kunder. Detta blir extra viktigt då det kommer till exempelvis matvarubutiker. 

I butiker finns ett hårt slitage att ta hänsyn till, men man måste även anpassa interiören för att den ska vara tilltalande för kunderna. Man handlar med ögonen och trivseln är viktig.

Ett hållbart golv med överlägsen livslängd

Hur länge håller då ett epoxigolv i Västerås? Livslängden på golvet beror lite på hur slitaget ser ut och vilken typ av underliggande material som golvbeläggningen placeras på. Man kan räkna med en livslängd på mellan 10-30 år för ett epoxigolv om det läggs på rätt sätt. Det handlar således om ett golv som håller väldigt bra över en lång tid och som verkligen kan göra skillnad för beställaren. 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook