Massagolv Enköping - professionell golvläggning till bra priser 

Massagolv är ett samlingsnamn för golvtyper som härdar efter läggning. Epoxi, polyuretan och akryl är tre olika exempel på material som vi kan använda oss av i samband med att vi hjälper dig att lägga ett massagolv i Enköping. 

Vilket material som passar bäst är en fråga som alltid ska landa i dina unika behov och krav på ditt golv. Det är också det första steget vi tar tillsammans med dig. Vi identifierar dina krav och behov och tar sedan fram ett massagolv som möter dessa. 

Vi har över 40 års vana och erfarenhet av att lägga massagolv och kan visa upp referenser från en mängd olika branscher och områden där allt från industrier, butiker, lagerlokaler och exempelvis storkök, tvättstugor och soprum kan nämnas. Ett massagolv är slitstarkt, snyggt och hållbart. Med vår hjälp så skapas helt nya förutsättningar för er verksamhet. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på massagolv!


Massagolv Enköping - passar i alla miljöer 

Olika verksamheter har olika krav på sina golv. Ser man till exempelvis industrier så ligger ofta fokus på att få ett golv som står pall för ett tungt, dagligt slitage. Sjukvård, laboratorium och livsmedelsindustrin har höga krav på hygien och kräver ett golv som går att rengöra och städa på ett enkelt sätt. 

Andra branscher söker golv som uppfyller även exempelvis estetiska krav och som går att anpassa mot övrig interiör och inredning. Det talande för massagolv är att golven i fråga kan möta alla dessa krav. Oavsett vad ni behöver och vilka krav ni ställer så kan ett massagolv i Enköping vara den bästa lösningen. 

Ett golv som klarar trycket 

Ett epoxigolv är ett golv som används inom allt från tung industri, inom lagerhållning och vid exempelvis parkeringsgarage. Det handlar om områden där fordon, bilar och maskiner dagligen används och där golvet måste klara påfrestningen utan att spricka eller få fåror av tyngden. 

Ser man till exempelvis ett betonggolv så klarar det sällan av detta. En beläggning i form av epoxi däremot - det ger ett hållbart skydd för golvet och det ger dessa områden och verksamheter exakt den hållbarhet man eftersöker. 

massagolv Enköping

Anpassa ert massagolv för era behov

En annan stor fördel med massagolv är att man kan anpassa dessa efter beställarens unika behov vad gäller både struktur och utseende. Det innebär att du kan välja mellan i stort sett vilka färger som helst och där vi exempelvis också kan addera sand i samband med läggningen. 

Det senare fungerar som ett perfekt skydd för halkolyckor: golvet får en tydlig struktur istället för den blanka ytan. Genom detta kan man förbättra arbetsmiljön inom vissa områden och erbjuda de anställda en trygg och säker arbetsgång. Vad gäller struktur kan man även göra vattentäta massagolv - liksom golv som klarar spill från exempelvis olja, petroleum, syra och kemiska ämnen i stort. 

Fokus på förarbetet

Ett massagolv läggs i tre steg: förarbete, primning och läggning av golvmassa. Samtliga av dessa är givetvis viktiga och tillsammans så bildar de en helhet. Vår erfarenhet visar emellertid att det första steget är det som blir avgörande för det färdiga resultatet. 

Vi lägger extremt mycket fokus på förarbetet där grunden repareras, blästras och slipas för att den beläggning som ska fästas också gör det på ett bra sätt. Vissa företag som lägger massagolv tar tydliga genvägar i förarbetet. Det kan ge ett snyggt golv - men där hållbarhet och livslängd blir avsevärt mycket kortare. 

Vi hjälper dig att välja rätt massagolv i Enköping 

Är du osäker på vilket massagolv som bäst lämpar sig för era lokaler och för er verksamhet? Vi arbetar alltid nära våra kunder och vill vara med från start till mål på resan till ett nytt golv. Inom ramarna för detta blir också vår kunskap och erfarenhet en nyckelfaktor. Vi kan ge dig råd, tips och konkreta fakta om vilka typer av massagolv som passar bäst utifrån era krav, behov och önskemål. 

Vårt mål är att hjälpa er att välja ett golv som verkligen kan göra skillnad till det bättre för er verksamhet. Ni ska få ett hållbart, slitstarkt och snyggt golv som kan effektivisera er verksamhet och samtidigt också göra den säkrare. Vi hjälper er hela vägen från start- till mållinje. Välkommen!

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook