Epoxigolv Stockholm - få ett hållbart golv 

Har er verksamhet i Stockholm behov av ett golv som pallar trycket och som står pall för det dagliga slitage det utsätts för - dag ut och dag in? I så fall är ett epoxigolv det golv ni letar efter - och vi är företaget ni kontaktar för att lägga ut golvet i fråga.

Genom att lägga ett epoxigolv som beläggning på det befintliga golvet ges ni ett skydd som klarar allt från tunga maskiner och fordon, spill från kemikalier och exempelvis olja och petroleum och som dessutom är fogfritt och därmed både lätt att städa och bidragande till en säker arbetsmiljö. Vi har över 40 års erfarenhet av att lägga fogfria golv och vi har möjlighet - och kapacitet - att hjälpa er att skapa bättre förutsättningar för just er verksamhet och för de lokaler ni huserar i. 

Med epoxigolv får ni ett snyggt, hållbart och lättstädat golv som förbättrar er arbetsmiljö. Kontakta oss redan idag på sätter vi igång med att identifiera era unika behov och skapa ett golv som möter dessa. 


Epoxigolv Stockholm - ett golv för alla typer av verksamheter

En stor fördel med att välja ett epoxigolv för er verksamhet i Stockholm är att det kan anpassas för att möta alla tänkbara behov. Man kan välja mellan i stort sett alla färger och exempelvis låta golvet möta den övriga inredningen och interiören. Utöver detta kan man också så att golvytan blir halkfri - vilket givetvis är en fördel inom många verksamheter. 

Ett epoxigolv är ett golv utan några fogar. Det läggs flytande och detta gör att man exempelvis inom industrin och inom laboratorium får ett golv som erbjuder en betydligt säkrare arbetsgång. Som en följd av att golvet saknar fogar så blir det även ett golv som är enkelt att rengöra och hålla efter. 

Det passar extra bra inom exempelvis livsmedelsbranschen samt - givetvis - inom sjukvården. Epoxigolv kan, baserat på allt detta, passa i de allra flesta miljöer och för de flesta branscher och verksamheter. 

Epoxigolv Stockholm

Snabb och effektiv läggning 

Ett epoxigolv har även en annan fördel och detta i att det kan läggas ut på ett snabbt och effektivt sätt. Det härdar snabbt och inom ungefär ett dygn kan man komma igång med att använda det igen. Detta är emellertid också en sanning med viss modifikation. 

Ett epoxigolv kan läggas ut snabbt - men det förutsätter också kunskap och erfarenhet. Det garanteras ni om ni väljer oss. Vi arbetar alltid nära våra kunder och kan anpassa läggningen av ert nya golv så att er verksamhet i Stockholm störs så lite som möjligt. Med vår vana av epoxigolv behöver er verksamhet inte drabbas av kostsamma stopp i produktionen. Vi arbetar effektivt, men utan att ta några genvägar. 

Ett golv som klarar extrem påfrestning

Ett epoxigolv är ett lättstädat, hygieniskt och slitstarkt golv som går att anpassa helt efter de unika behov beställaren har. Det innebär att man kan få ett golv med halkskydd, ett golv som är vattentätt och ett golv som dessutom, rent estetiskt, kan möta de behov man har och de krav man ställer. 

Det mest talande med ett epoxigolv är emellertid hårdheten. Vissa miljöer innebär att det dagligen kommer ett hårt tryck från exempelvis bilar, maskiner och andra fordon. Ett normalt golv tar skada av detta och man kan se sprickor eller större fåror i ytan redan efter något år. Samma sak gäller exempelvis för kundvagnar och tyngden från människor. Ett epoxigolv står pall för detta och ser lika bra ut efter 10 år som det gör vid läggningen. 

Vilken lösning passar för er? 

Med vår vana och kunskap om epoxigolv kan vi hjälpa er att ta nästa steg inom er verksamhet. Vi arbetar alltid nära våra kunder och det innebär att vi tillsammans sätter oss ned och tittar närmare på vad ni verkligen behöver. Vilka unika behov har ni och vilka absoluta krav ställer ni på ert golv? 

Vi anpassar vårt arbete efter detta och ser till att det golv som läggs blir perfekt för just er verksamhet och era lokaler. Ett epoxigolv klarar av de mest krävande miljöerna och det kan göra detta utan att avkall behöver göras på exempelvis det estetiska uttrycket. 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook