Massagolv Uppsala - vi är experter på fogfria golv 

Har er verksamhet i Uppsala behov av ett golv som står pall för det mesta och som gör det utan att tappa i estetiskt uttryck? I så fall är massagolv lösningen för er - och vi är företaget ni anlitar både för rådgivning och läggning av golvet i fråga. 

Vi har över 40 års erfarenhet av att lägga fogfria massagolv i Uppsala och vi vågar, baserat på detta, påstå att vi är det bästa valet för er och er verksamhet. Med massagolv får man ett golv som saknar fogar och som klarar av allt från hårda smällar vidare till extrema dagliga påfrestningar i form av tyngd. Det är även golv som kan anpassas för att stå emot allt från kemikalier till vatten. 

Med tåliga massagolv i Uppsala kan er verksamhet ta nästa steg - oavsett vilket område ni är verksamma inom och oavsett hur era lokaler ser ut. 


Massagolv passar i tuffa miljöer 

Massagolv är samlingsnamnet för fogfria golv - vilket handlar om en beläggning som läggs ovanpå ett befintligt golv av exempelvis betong. Materialet kan vara akryl, epoxi eller om polyuretan och där dessa plaster blandas med en härdande komponent för att sedan läggas flytande av oss för att förvandlas till ett nytt golvsystem. 

Talande för massagolv är att det handlar om golv som verkligen står pall. De används inom industrin, i parkeringsgarage och i tuffa miljöer där kravet på ett hållbart, stryktåligt golv är väldigt högt. Ett massagolv klarar allt från tunga maskiner vidare till spill av olja, syra, kemikalier och hårda smällar. 

Massagolv i Uppsala - vi hjälper er 

Som experter på massagolv i Uppsala så sätter vi stor ära i att hjälpa våra kunder att välja rätt. Det handlar om olika behov och om olika krav. Ett massagolv kan vara en perfekt lösning för dig - men betydligt sämre för en annan verksamhet. 

Viktigt är därför att man också identifierar vilka behov som finns. Vi går igenom detta tillsammans med dig som beställare och tar sedan fram ett massagolv skräddarsytt för just era behov, krav och önskemål. Resultatet blir ett golv som fullt ut är anpassat för just er verksamhet. 

Massagolv Uppsala

Golven kan anpassas efter önskemål 

Massagolv kan skräddarsys och det innebär att man exempelvis kan förändra strukturen på ytan. Ni kan vara i behov av ett rejält golv där man inte riskerar att halka och skada sig - eller det man håller i handen. Genom att förändra ytan med exempelvis sand kan man skapa ett halkfritt golv. 

Vad gäller utseende så finns egentligen obegränsade möjligheter hos massagolv. Vilken färg passar bäst för er? Det är bara att välja. 

Man kan även skapa massagolv med beständighet mot olika kemikalier, mot syror - och mot exempelvis vatten. Golven kan även göras brandsäkra för att möta kraven hos olika större industrier. 

Enkelt att städa och underhålla 

Massagolv är även hygieniska golv, vilket gör dem till en perfekt lösning att använda inom exempelvis sjukvård, livsmedelsbranschen samt inom olika typer av laboratorier. I och med att golven saknar skarvar och fogar kommer heller inte smuts och bakterier att ha dessa fickor att fastna i. Detta gör att man enkelt kan upprätthålla de höga krav på hygien som nämnda branscher har att förhålla sig till. 

Massagolv syns även i allt från köpcentrum vidare till matvaruaffärer där ett hårt slitage finns - men där man även måste ge kunden en upplevelse för ögat. En butik som är smutsig kommer inte att locka till ett köp. Tvärtom. Med massagolv kan man kombinera slitstyrka med både hygien och estetiskt uttryck. 

Massagolv - vi har erfarenheten som krävs 

Att lägga in ett massagolv kräver rätt teknik baserat på hur det underliggande materialet ser ut samt hur pass slitet det är. Felet många gör är att man fuskar sig igenom förarbetet, vilket leder till ett golv som inte alls håller så länge som det borde göra. 

Vår erfarenhet av massagolv i Uppsala och vår kunskap om både förarbetet och läggning av golvet gör att vi kan erbjuda effektiva jobb till rimliga priser. Med oss garanteras du ett snyggt, slitstarkt och hållbart golv. Vi är experter på massagolv och vi sätter dig givetvis i kontakt med några av våra referenser om du vill veta mer om oss och om hur vi jobbar. Välkommen! 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook