SLITSTARKA GOLV UNDERLÄTTAR ARBETET

Hur pass mycket slits golvet i era lokaler? Ser man till exempelvis butiker finns det ett väldigt hårt slitage. Samma sak gäller för industrilokaler, garager eller gemensamma utrymmen som tvättstuga och soprum .

Ett hårt slitet golv påverkar både det estetiska intrycket och själva upplevelsen av lokalen negativt. Dessutom försvårar det renhållning och städning. Minsta spricka kan innebära lagringar av smuts - vilket dels innebär hygieniska problem och även ger kunden eller besökaren ett dåligt intryck.

Med epoxigolv slipper man allt detta. Vi har lång erfarenhet av att lägga epoxigolv och åtar oss uppdrag över hela Enköping med omnejd. Behöver ni ett nytt golv i livsmedelsbutiken, i garaget, till er industri eller kanske till soprummet eller tvättstugan i er BRF? Kontakta oss så hjälper vi er att skapa ett fogfritt, lättstädat och snyggt golv! 


Epoxigolv passar för alla ytor

En stor fördel med epoxigolv är att det är ett golv som passar i de flesta sammanhang och inom många olika områden. Söker du efter ett slitstarkt, lättstädat och snyggt golv så är ett epoxigolv det du behöver.

 Att golvet idag används i allt från industrier, laboratorium, livsmedelsbutiker, soprum, garage, tvättstugor, matsalar och lagerlokaler är några exempel på hur pass användbart och mångsidigt det är. 

Epoxigolv i Enköping tillverkas med epoxiharts som - vid härdning - bildar en extremt stryktålig beläggning. Att golvet läggs flytande gör att det saknas skarvar - något som förenklar vid olika arbetsmiljöer och som underlättar exempelvis städning. 

Fördelar med Epoxigolv

Att fler och fler börjat upptäcka de stora fördelarna med epoxigolv är positivt sett till att man får väldigt mycket golv för pengarna. Det är svårt att hitta ett golv som fyller samma funktioner, som har samma spännvidd och som ger lika många fördelar som ett epoxigolv. Några av dessa fördelar ser ut som följer: 

  • Enkelt att rengöra och städa
  • Klarar en enorm tyngd och ett högt slitage
  • Kan anpassas efter behov och efter kundens unika krav
  • Lång hållbarhet
  • Går snabbt att lägga och sätta i bruk
  • Fritt från skarvar 
epoxigolv enköping

Skräddarsydda epoxigolv - hur vill du ha det?

En stor fördel med epoxigolv är att det är ett golv som går att anpassa efter dina behov. Detta gäller både för utseendet på golvet, men även sett till motståndskraft mot exempelvis vatten, mot kemikalier och även gällande exempelvis golvets struktur. Golvet i fråga är även brandsäkert, vilket gör det till ett självklart val för områden där en viss brandrisk finns. 

Vårt företag har lång vana av att lägga epoxigolv i Enköping och har kapacitet att hjälpa dig som kund oavsett hur dina unika behov, krav och önskemål ser ut. Med vår hjälp skapar vi det ultimata golvet för just er verksamhet och era behov. 

Lång livslängd – epoxigolv är en investering

Epoxigolv står emot hur mycket tyngd och dagligt slitage som helst. Det är ett golv som klarar av allt från tunga fordon - i exempelvis ett garage eller i ett lager - vidare till det slitage som uppstår i exempelvis en galleria eller i en livsmedelsbutik. Det ser lika bra ut efter 10 år som det gör i samband med läggningen. Baserat på detta är det en rejäl investering som verkligen lönar sig i det långa loppet. Du får ett hållbart och snyggt golv - för en väldigt rimlig kostnad. 

Väljer du oss för ditt epoxigolv i Enköping garanteras du också en effektiv golvläggning som inte påverkar er verksamhet allt för mycket. Vårt mål är att kunden ska påverkas så lite som möjligt i samband med att vi lägger golvet. 

Ta det säkra för det osäkra

anlita Sveriges äldsta entreprenör inom industrigolv

Följ oss gärna på Facebook